wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Recenzje
Producenci
Kontakt

Recenzje

KTC Olej Kokosowy czysty 100% 500g.

KTC Olej Kokosowy czysty 100% 500g.

Ocena produktu 5/5

wspaniale się sprawdza zarówno w kuchni, jak i w kosmetyce, gorąco polecam

Autor recenzji: Małgorzata
Data napisania recenzji: 26-02-2013

Szampon Neem Ancient 200ml.

Szampon Neem Ancient 200ml.

Ocena produktu 5/5

Szampon super wykorzystałam już całe opakowanie, i kupie następne włosy są po nim lśniące i miękkie, zapach może nie nadzwyczajny ale okej typowo ziołowy. Myślę, że kondycja moich włosów znacznie się…

Autor recenzji: Effi90
Data napisania recenzji: 16-02-2013

Maseczka do Włosów Oliwkowa 500g.

Maseczka do Włosów Oliwkowa 500g.

Ocena produktu 5/5

Moje sztywne "końskie" włosy znacznie lepiej się układają właśnie po zastosowaniu tej maski. Orientalny zapach. Wydajna- polecam!

Autor recenzji: Ada Pe
Data napisania recenzji: 04-11-2012

KTC Woda Rózana 450 ml.

KTC Woda Rózana 450 ml.

Ocena produktu 5/5

Niesamowicie aromatyczna woda różana, w porównaniu do wody różanej z Bułgarii pachnie dużo mocniej i bardziej orientalnie. Używam jej jako tonik, a także dodatek do napojów. Na pewno kupię ją znowu.

Autor recenzji: Ada Pe
Data napisania recenzji: 04-11-2012

Olej do Włosów Vatika Hair oil 150 ml.

Olej do Włosów Vatika Hair oil 150 ml.

Ocena produktu 5/5

Rewelacyjny produkt do pielęgnacji włosów, zwłaszcza do tych ze skłonnością do tworzenia się "siana". Łatwe dozowanie, piękny kokosowy zapach, włosy stały się "lejące" i jedwabiste.

Autor recenzji: Ada Pe
Data napisania recenzji: 04-11-2012

Pasta do Zębów Dabur bazylia 100ml.

Pasta do Zębów Dabur bazylia 100ml.

Ocena produktu 5/5

Pasta jest naprawdę bardzo dobra. Dzięki niej zapomniałam co to jest krwawienie dziąseł.

Autor recenzji: Daria Biłek
Data napisania recenzji: 11-01-2012

CHENRESIG (Współczucia)

CHENRESIG (Współczucia)

Ocena produktu 5/5

Kadzidła te urzekają swoją delikatną wonią. Polecam!

Autor recenzji: Marcin Paduch
Data napisania recenzji: 04-03-2011

Mala z drzewo rózany*

Mala z drzewo rózany*

Ocena produktu 5/5

Solidne wykonanie, aromat drewna sandałowego przy każdym powtórzeniu...

Autor recenzji: Piotr Rybicki
Data napisania recenzji: 12-08-2007


Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu