wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna1 » Recenzje

Recenzje

BUTELKA MIEDZIANA 900ml - wyprzedaż

BUTELKA MIEDZIANA 900ml - wyprzedaż

Ocena produktu 5/5

Produkt zgodny z opisem, czas realizacji i obsługa klienta na najwyższym poziomie, jak najbardziej polecam !

Autor recenzji: Magdalena
Data napisania recenzji: 06-10-2020

BUTELKA MIEDZIANA z drzwo zycia 750ml

BUTELKA MIEDZIANA z drzwo zycia 750ml

Ocena produktu 1/5

towar dostarczono mi usterkowany, mocno porysowany z przodu i od góry a z dołu butelki jest odpryśnięta farba. odradzam!

Odpowiedź sklepu:
bardzo nam przykro, iż otrzymała Pani produkt uszkodzony, nie jesteśmy w stanie sprawdzić wszystkich butelek, i rzeczywiście może się zdarzyć taka sytuacja, jednak wtedy można nam butelkę odesłać na nasz koszt i zwracamy pieniądze lub wymieniamy na inną. Do Nas butelki przypływają z Indii i w transporcie niestety mogą ulec zadrapaniom. Butelki nie są malowane i nie może z nich odpryskiwać farba.

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 23-04-2020

KTC Woda Rózana 450 ml.

KTC Woda Rózana 450 ml.

Ocena produktu 5/5

Świetny tonik do twarzy bardzo polecam.

Autor recenzji: Beata
Data napisania recenzji: 23-04-2018

Maska do włosów Hesh Brahmi 100g.

Maska do włosów Hesh Brahmi 100g.

Ocena produktu 5/5

Używam wiele szamponów i odżywek w pudrze zakupionych w tym sklepie i wszystkie są świetne. Bardzo polecam.

Autor recenzji: Beata
Data napisania recenzji: 23-04-2018

Himalaya Liv. 52

Himalaya Liv. 52

Ocena produktu 5/5

Najlepszy lek na wątrobę, polecam!

Autor recenzji: Patryk
Data napisania recenzji: 09-01-2018

Szampon Neem Ancient 100ml.

Szampon Neem Ancient 100ml.

Ocena produktu 5/5

Rewelacyjny szampon. Już przy myciu włosów wyczuwalna jest zmiana ich objętości. Po umyciu włosów nie trzeba nawet używać odżywki. Włosy z łatwością się rozczesują. Szampon przepięknie pachnie. Po wysuszeniu…

Autor recenzji: anncho
Data napisania recenzji: 01-03-2016

T. Lama Tsongkhapa

T. Lama Tsongkhapa

Ocena produktu 5/5

Doskonały. Wykonanie bez zastrzeżeń. Dobrze zapakowany.

Autor recenzji: DAWID MISIAK
Data napisania recenzji: 24-10-2014

Trs Liść Laurowy 30g.

Trs Liść Laurowy 30g.

Ocena produktu 5/5

Poprzednio były z Indii wspaniały aromat i smak - te są z Turcji to chyba jakaś pomyłka... Proszę o umieszcznie w opisie tej WAŻNEJ informacji!!!!!!!

Autor recenzji: Beata Markowska
Data napisania recenzji: 07-06-2014